davidlopenddetoekomstin.reismee.nl

Weer een dag Amsterdam

Vandaag stond er een dag Amsterdam op het programma, nadat vorige week bleek dat de operatiewond aan de linkervoet, die van de operatie van vijf weken geleden, nog niet dicht was , besloot men tot een extra controle aam beide voeten. David was zeer gespannen en zag er al een paar dagen tegenop. De wond zag er wel iets beter uit, helemaal tevreden zijn ze niet. Er is besloten om aan ander soort gips aan te meten waarbij de voorkant d.m.v. klittenband te verwijderen is. Zo kan dagelijks de wond verzorgd worden. De andere voet, die welke vorige week geopereerd is blijkt ook al wat tekenen te vertonen . Het zou kunnen zijn dat er in dat stuk huid te weinig rek zat, ( David's zijn voeten stonden immers zijwaards ) om de gecorrigeerde stand te kunnen overbruggen. Op zich zal het weer een lange tijd van genezing zijn maar geen onoverbrugbare. Volgende week weer een gipscontrole in Amsterdam

Dit was het donkere deel van de dag. Het lichte was dat terug gekomen in de Hoogstraat is besloten dat David drie keer per dag een half uur in de rolstoel mag. Ik zal gelijk wat foto's op de blog zetten. Dit is een grote stap vooruit. hij is heel wat meer mobiel en scheurt gelijk al de Hoogstraat rond. We hopen dat hij zich zo wat meer kan ontspannen en wat meer spieren/vetjes kan kweken want hij heeft een aardig jasje uit gedaan !

Afgelopen weekend weer bezoek gehad, Gezellig dat Monique, Kees en Jerome van Redeoss er waren en natuurlijk oom Henk en tante Jeannet, Deze bezoeken helpen hem echt de weekenden door.

De stand van de kaarten is inmiddels 65

Laughing
op naar de 100. Elke dag weer is er de gang naar zijn postvak, elke keer weer leuk !

Fijn dat iedereen, ook naar Anne, Ben en mij zo meeleeft.

Groet, Christine

oma Dinie

David wat fijn dat je nu een paar keer per dag in de rolstoel mag en zo weer lekker een stukje bewegingsvrijheid hebt.
Nu maar hopen dat je enkels ook snel mogen genezen,maar ik lees wel dat al het mogelijke gedaan wordt.
David veel liefs,sterkte en groeten,ook voor je moeder,vader en Anne,van opa en oma.

Anneke

Gaaf Daaf, lekker elke dag ff in de rolstoel. Kun je de werel weer van een andere kant bekijken!
Voetbal kijken straks?

groetjes

oma Nel

David laten we alleen de zonnige kant zien ,de rest komt ook goed natuurlijk.Geweldig zeg je bent weer mobiel wel een beetje uitkijken dat je de verpleging niet van de sokken rijdt hoor. Nou lekkere vent de groetjes weer van oma Nel.

Jetty

Hoi David,
Jeetje het zit niet echt mee. Fijn dat je nu af en toe weer in de rolstoel mag scheuren! Zet hem op en ik duim dat het elke dag wat beter met je gaat. Sterkte.

Suzanna

Hoi David
Je krijgt het aardig voor je kiezen en papa en mama zijn er ook maar heel druk mee
Groetjes aan allen
Liefs Suzanna

Elmieke

Hoi Kanjer
Jaja, het gaat allemaal niet gewoon vanzelf bij jou; maar je bent ook een bijzondere gozer toch!
Het komt toch niet door die signaalgele kleur he, dat het niet zo snel geneest?
Wel prettig, dat gips met klittenband, zodat ze de wond goed in de gaten kunnen houden en verzorgen.
'k Ben blij om te zien dat je oma Leny's cake met smaak hebt opgegeten. Ze had er ook erg haar best opgedaan.
Nou, geniet maar van de rolstoeluurtjes, en dat het er maar veel meer mogen worden.
Groetjes en een speciale knuf van oma Leny.

Gert

Hoi David. Hopen dat de wonden snel genezen. Gelukkig dat ze er nu beter bij kunnen om ze te verzorgen. Ja en nu af en toe in de rolstoel zitten is voor jou ook wel een vooruitgang. Kan je weer spierballen kweken. Kijk je wel uit voor de verpleging? Die moet je wel te vriend houden.
Nou, sterkte maar weer en groeten aan je ouders en je zus.

oma Dinie

Wat een reactie allemaal he David,kan je het allemaal nog bij houden?
David we denken aan je,dat wel hé?
Hoe vind je het ,dat ik dat streepje boven de letter e gevonden heb,helemaal zelf gedaan.
David,groeten sterkte en liefs van opa en oma.

oma Dinie

Hallo David,nog even een paar woordjes van ons.
Ik moest je van opa vooral sterkte wensen en de groeten doen.Als ik s,avonds even naar boven ga om een mailtje naar jou te sturen,krijg ik geregeld de groeten mee voor je,hij denkt vaak aan jou.
David natuurlijk ook van mij,liefs sterkte en groeten oma.

oma Nel

Hoi David,ik wil je even een fijn weekend wensen,en ik hoop dat je weer bezoek krijgt.Doe de groetjes aan je ouders en Anne.Liefs van oma Nel.

nicoline

David,je hebt een schat van een oma/opa hoor......ze leven zo mee!