De oproep is er...
Volgende week is het zover !!
Zondagmiddag moeten we ons in Amsterdam melden. SPANNND !!!!
Nu eerst deze week nog doorworstelen
Mocht je geen interesse hebben in deze blog , meld het dan, dan halen we je van de lijst !!
Groetjes, David en de rest
Hoi David,
Bedankt voor het toesturen van deze blog. Het is spannend zo deze week, maar over het worstelen kan ik je zeggen dat je vrijdagavond dit kan doen met Bart...hij is er gek op.
we blijven je volgen en natuurlijk ook je ouders. Groetjes vanuit Alphen..
Het gaat je natuurlijk lukken David en natuurlijk volgen wij dit spannende blog
jouw kennende ga je er alles voor doen "better, faster, stronger"
sommigen gaan met vakantie, anderen gaan werken, maar David ondergaat. Staan daar dadelijk een groor aantal mensen om je bed. Allemaal met David bezig. Het is iets anders dan in een basketbal de aandacht krijgen, maar ze willen allemaal het beste voor je. Zoals jezelf al aangaf , je komt er sterker uit.
Ik houd je in de gaten.
Natuurlijk blijven we je volgen. Het zal best een spannende week zijn, maar wel het begin van een nieuw avontuur met mogelijk een fantastische ontknoping.
Bedankt dat we er deel van mogen uitmaken en we wensen jou en je ouders veel succes.
Ik vind het een super idee en we gaan je avontuurreis zeker volgen!
wat leuk dat we we op deze manier alles kunnen blijven volgen!!
Ook vanuit Zuid Afrika gaan we proberen je te volgen. Niet alle hotels hebben WiFi dus dat lukt niet altijd. We wensen je alvast veel sterkte volgende week! Gr. R&A
Lieve broer,
Spannend wordt het he, de komende tijd. Ik wil je sowieso heel veel succes wensen. Gelukkig zit je niet heel ver weg van het gehucht Zeist, dus ik kom heel vaak bij je langs, of je nou wil of niet, zeg maar je vaste clini clown...
Niet te lang blijven maffen zondagavond he?
Gigantische bijna niet overleefbare knuf van Jezus
Hey kanjer,
Ook dit ga jij weer redden.
Jij weet meestal wel weer ergens een lach te vinden om er bovenop te komen. En anders kom ik je een lach brengen. Tot gauw!
Hoi Knoeperd
Je hebt er wekenlang naar uitgekeken..........en nu komt het er echt van. Spannende tijden dus.
Fijn dat we jou op deze manier op een afstandje kunnen volgen.
Veel sterkte tijdens de operatie; nou ja.....tijdens de operatie lig je natuurlijk te knorren........maar na de operatie dus.
En ik ben benieuwd hoeveel vrienden je daar gaat maken!
Knuf.
Hoi :)
Haha, ik ga er toch iets meer woorden aan vuil maken dan ik beloofd heb. Alleen hoi is toch wat kaal.
Sterkte jongen! (dat zijn maar 2 woorden meer ;)
Hoi David
Wat goed deze blog, dan blijven we hier in de buurt ook een beetje op de hoogte van je wel en je wee. Leuke foto ook van je! De week zit er bijna op en dan gaat het gebeuren; ongelofelijk spannend allemaal voor je joh. Heel veel sterkte voor jou en je ouders en hou ons op de hoogte!
Carolien, Wim, Evi en Luca
Hoi David,
We wensen je heel veel sterkte volgende week (en de weken erna) en vinden het fijn dat we op deze manier met je mee kunnen leven! Je hoort nog van ons!
Liefs en groetjes van Seerp, Jens, Anouk en Margaret
Het is bijna zover, nog 1 dag en 2 nachten.
Heel veel plezier David, maak ze gek daar.
Hoi David :
Super veel STERKTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Groetjes van Henk en Monique
David, tot aan de operatie gewoon blijven doen.
Na de operatie kan je dan weer gewoon doen.
Get better and better and stronger and stronger than before.