We zijn er :-)
gaaf hoor dan hoef je je straks niet te vervelen ;-) Sterkte morgen, k ga voor je duimen!!
Dat is al vroeg morgen. Ik zal aan je denken en wens je veel succes. Wel gaaf dat daar zoveel te doen is. Liefs
Uitslapen is er dus niet bij ¦-)
En dan ook nog eens lekker spelletjes,kunnen spelen als je weer wakker wordt. En dan ga je me straks ook nog vertellen dat je ontbijt op bed krijgt zeker hahahaha.
Pff, vroeg! Kan je de helicopters horen? :) Lekker gamen op de xBox? wel fijn dat je lekker veel te doen hebt. Ik duim voor je! Liefs, je nichtje :)
Bijna jammer dat je gelijk aan de beurt bent, want dat gaat af van de pure Game-Tijd!
Aan de andere kant: lekker vroeg, dan kan je de hele dag bekomen en zo snel mogelijk beginnen met herstellen!!!
Ik zal aan de denken morgen.
Hoi David
Hoop dat je vannacht nog een beetje kan slapen in een onbekend ziekenhuisbed en met zo'n spannende dag voor je.
We wensen je veel sterkte morgen en hopen dat alles goed gaat.
Ik hoop dat je met al die afleiding nog tijd weet te vinden om iets aan school te doen ;)
Veel liefs aan je lieve pappa en mamma en je super zus. Het wordt voor iedereen een bijzondere dag morgen. Van verre maken we het mee. Tot snel en straks lekker slapen
Hey David,
Heeeeel veel sterkte toegewenst!!
Paul, Gea & Roan
Hoi ,
Klink allemaal prima. Hopelijk lig je nu ik dit schrijf lekker te slapen, want morgen is het vroeg dag en spannend natuurlijk. Veel sterkte en we leven op afstand mee hoor. Dikke kus....(oh nee, dat wil je natuurlijk niet ;-), nou ja via mail kan het wel, toch?)
Lieve David, op dit tijdstip ff een dikke knuffel van je tante.
Ben, Christine, Anne, mijn gedachte zijn ook bij jullie,
veel liefs Carola