Klaar...
Even een kort bericht van mij, David ligt op de uitslaapkamer. De artsen zijn ruim zeven uur met hem bezig geweest ennnnn... helaas nog niet alles kunnen doen. Door de zwellingen van de operatie aan zijn rechterbeen kon zijn rechtervoet helaas nog niet recht gezet worden. Waarschijnlijk komt er over twee weken een vervolg operatie.
Tussendoor gaat hij wel naar Utrecht. Ik heb hem nog niet gezien, er mag maar 1 ouder bij.
Straks komt hij naar de afdeling.
Wij slapen om de beurt in het Ronals MC Donald huis.
Groetjes, Christine
Redelijk goed nieuws toch? Jammer dat het niet in 1 keer lukte, maar wel fijn dat de artsen tevreden zijn tot nu toe.
Fijn dat we op deze manier met jullie mee kunnen leven.
Wil je t volledige adres doorgeven, dan kunnen we een kaartje sturen.
Liefs voor jullie allemaal
Fijn dat dit nu achter de rug is. Wel naar dat ze niet alles hebben kunnen doen. Ik hoop dat je hem gauw kan zien. Liefs Carola
Eerste stap is gezet.Dat is alvast achter de rug.Inderdaad wel heel jammer dat er nog een vervolg operatie moet komen.
We wensen jullie allen heel veel sterkte!!!!
Groetjes, Henk en Monique
Dat klinkt allemaal erg goed. Laat m maar lekker uitslapen. Hoop dat ie niet veel napijn heeft. Ze hebben aardig met m lopen sollen. We leven met jullie mee.
Liefs, Hans
De kop is er af!?!
Even bijkomen en dan het vervolg.
Sterkte en we leven allemaal met je mee.
Ga er voor, groeten Peter
Fijn iets gehoord te hebben,de hele dag in spanning gezeten.Veel sterkte met alles en maar hopen dat hij niet zoveel pijn heeft.Jammer dat het nu niet klaar is,maar fijn dat jullie bij hem kunnen blijven.
We leven met jullie mee,liefs en veel sterkte van Jan en Mam.
Fijn dat de eerste "stap" gezet is en dat alles goed gegaan is. Jammer dat niet alles in een keer gedaan kon worden.
Jullie veel sterkte! Als hij wakker is geef je hem maar een dikke knuf van mij.
Gelukkig is deze dag voorbij en is jullie kanjer weer terug op de uitslaapkamer.
Natuurlijk is het een tegenvaller maar jullie zijn bikkels, kanjers, bijters etc etc. En David.... tja hij verdient de hoofdprijs, alle erelintjes die er bestaan, hij is uiteindelijk diegene die het allemaal maar "effe" moet doen. David jonge.... je bent een kanjer en sterker dan je zelf ooit hebt durven dromen. We leven met jullie mee.
Veel liefs Peter, Floortje en Annette
Fijn om op de hoogte te zijn,jammer dat het nog niet helemaal gelukt is maar het grootste gedeelte zit erop.Sterkte en liefs van Nel.
verdorie ....moet je opnieuw onder het mes. Nou ja mes, zeg maar zaag. Maar het moet wel goed gedaan worden uiteindelijk. alleen het resultaat telt. Sterkte.
Hele dag aan het duimen voor jullie. Het is knap balen dat het niet in één keer gelukt is. Nu wachten hoe het met David is na het wakker worden. Van ons allen veel liefs en tot snel.
Hee neef, rare vent,
Grote klasse dat je dit toch maar doet, je bent een bikkel. Voor zo'n doorzettingsvermogen kunnen veel volwassenen best een voorbeeld aan je nemen, echt!
We zitten elkaar altijd vrolijk in de haren, dus voor deze ene keer.....doe ik het weer.
Laat je de verpleegsters een beetje met rust daar, en zijn ze al gewaarschuwd voor als je helemaal wakker bent?
Pittige tijden zo Christine! Deze dag zal niet meegevallen zijn voor jullie. Sterkte voor allemaal!
Groeten
Chantal
Hallo Christine, Ben, Anne en natuurlijk David
We leven met jullie mee hier aan de Rietgras. Wat is het adres in Utrecht, dan kunnen we een hart onder de riem per post sturen.
Groetjes Carolien en Wim
Hoi David (en familie natuurlijk)
Ik hoorde van deze site via Albert en wist nog niks.
Heel veel sterkte, ik heb begrepen dat het niet allemaal meezit maar je bent een doorzetter dus dat komt zeker goed, groetjes
Martin
David ligt in t VU Amsterdam, maar binnenkort verhuist hij naar Utrecht, naar de hoofdstraat. Hij ligt waarschijnlijk tot het weekend in Amsterdam, dus eventuele kaartjes kunnen hem net missen.
Maar alsnog voor de echte aanhouders wel t kamernummer ect.
Hij ligt verdieping 9 afdeling c kamer 66.