Lekker geslapen
Goedemorgen David.
Fijn dat je lekker geslapen hebt. Naar van het spugen maar goed dat je nu lekker hebt kunnen eten. Wooh, een helikopter gespot, die zien wij hier niet vaak.
Succes met alles wat er vandaag op je pad komt en de groetjes aan je ouders.
Groetjes
Goed te horen dat je goed geslapen hebt en van de beschuitjes geniet!
Hopen dat de foto's een beetje mooi worden. Wel even je haren kammen en lachen op de foto's!
jeetje joh,hardstikke goed dat je alweer zo lekker kan ontbijten! Hop dat je een goede dag ebt vandaag, groetjes aan papa,mama en anne!
Hallo lieverd fijn dat je alweer lekker wat kon eten,en dat papa en mama er zijn.Nou het eerste gedeelte zit er op,
geweldig op de toekomst in.Liefs van je oma Nel.
lekker, dat het goed met je gaat. Pik je moeders brood maar hoor, als je niets anders te eten krijgt. Ze vindt dat vast niet erg.
Veel plezier met helikopterspotten
Hoi David,
Wat zijn we blij dat het zo goed met je gaat. We leven heel erg met je mee. Je bent een kanjer. Doe je ouders en in het bijzonder je mama de groeten van ons.
We zullen het blijven volgen.
Lieve groet,
Anne en Isabel
Hoi David,
Super om te lezen dat het vandaag beter met je gaat. Gelukkig weer wat kunnen eten en niet meer gespuugd. We missen je wel op school. Groetjes, Jetty
Hi David,
Fijn dat je zelfs de boterhammetjes vam mamma hebt verorberd. Ik heb een verrassing voor je ( als je zin hebt tenminste) Als je weer een stuk bent opgeknapt en je weer overeind staat, nodig ik je uit om samen met mij de traumahelicopter op The Haque Airport te gaan bekijken, je mag er ook in ( als je niet aan de knopjes gaat pielen ) Maken we samen een afspraak als je weer thuis bent.
Heerlijk idee dat je lekker geslapen hebt. Ik zal je missen vanavond maar zal iedereen vertellen dat het goed met je gaat.
He David
Goed om te horen dat het 'goed' met je gaat. Heel veel sterkte
Sanny
Ik had net oma Leny aan de telefoon en zij wilde dat ik jou namens haar een digitale knuffel zou geven. Hierbij dus........
Ze is reuze trots op je en leeft ontzettend met je mee!
Hoi David,
Heel veel sterkte man. Fijn om te horen dat het beter met je gaat. Wel jammer dat het niet in een keer wilde lukken. We denken aan je / jullie . Heel veel sterkte uit Zoetermeer.
Paul, Gea en Roan
Wat fijn David dat het alweer een stuk beter met je gaat,morgen weer een stukje verder.
Wat krijg je enorm veel reactie,s hartstikke leuk.
Heel veel sterkte, opa en ik denken aan je en aan mama,papa en Anne.
Een dikke knuffel en tot de volgende keer van oma Dinie.
Lieve Broeder,
Hier even een klein berichtje vanuit Zeist.
Ik wilde als eerste vragen of je die scheetzak nou al gebruikt hebt en of je die lieve zusters niet al te gek maakt. Ik kom misschien deze week nog langs, en anders kom ik je sowieso irriteren als je in Utrecht bent.
Ik weet dat die broodjes van mama altijd lekkerder zijn dan die van jou, hou je haar er wel aan dat je nu eigenlijk elke dag een Garfield boekje en een broodje uit t restaurant krijgt?
Hele grote knuffel van je enige echte eigen zuster
Hoi David !
Wat super goed om te horen dat je lekker geslapen hebt en het eerste beschuitje er al in zit ;P Ga zo door kanjer !
Nienke
Ha David, fijn dat je al weer lekkere beschuitjes kunt eten. Van harte beterschap en in kaatsheuvel zijn de efteling elfjes en kabouters hartstikke trots op je!
Lieve groetjes, voor jullie allemaal.
Ha David!
Fijn om te horen dat het goed gaat daar!
hoorde dat dat veel vermaak is in de vorm van gamen en films kijken.
wie wil er nou niet de hele dag vanuit bed films kijken!
Ik kom snel met Anne langs!
Groetjes Reinoud
Goed te horen dat al weer wat praatjes krijgt.
zet 'm op daar in Utreg.
Elis
Hey, kanjer hou je taai
goedemorgen David,
het begint al een gewoonte te worden: s morgens kijk ik eerst even op je reisverslag hoe het met je gaat.
k hoop dat je vannacht ook lekker hebt geslapen en de pijnstilling goed werkt.
groetjes uit het regenachtige Brabant (gelukkig hoef jij vandaag niet naar buiten met dit herfstweer).
Hoi David is het lekker in je warme bedje,ik zou er wel even naast willen kruipen.Hier in maassluisregent het brrr.Ik hoop dat het goed gaat met je,groetjes van je
omaatje.
ha kanjer
fijn om te lezen dat het alweer de goede kant op gaat, heel veel sterkte en succes met je revalidatie
groetjes mascha en patricia