Niet zo best geslagen vannacht
Hoi David,
Jammer dat je niet zo goed kan slapen, kan me best wel voorstellen steeds op je rug te moeten liggen. We hopen dat het snel wat beter zal gaan. Iedere dag is er één en je bent een echte kanjer.
Lieve groet,
Isabel, Anne, Jaap en Elise en Wilco en een poot van:
Dyna, Lynn, Skippy, Smooch en Choice
Hoi David,
Nog even vergeten, ook een poot van Floyd en Itu-San.
Doeg, doeg.
Vooral dat signaalgeel is wel heel gaaf hoor.
Wouw David Signaalgeel .................ben je zeker al van verre zichtbaar.
Vervelend die pijn aan je billen van het liggen; toch ook te weinig zitvlees natuurlijk.
Ik bewonder jou en je ouders. En straks tussendoor naar Utrecht en dan weer terug voor een vervolgoperatie begreep ik.
We lezen je reisverhalen en denken allemaal aan je. Positieve gedachten helpen goed bij genezingsprocessen.
balen zeg, die billen. Wel gaaf dat gele kleurtje. Kunnen ze ke s nachts zonder zaklamp vinden.
Succes met de verhuizing naar Utrecht.
groetjes uit Brabant
Zo hee, jou raken we niet kwijt in het donker!!!!
Stoer hoor, dat signaalgeel!
Jammer dat je vannacht niet zo lekker geslapen hebt; maar ja, ook dat hoort er een beetje bij na zo'n operatie. Ik hoop dat het vannacht beter gaat. in ieder geval welterusten alvast.
Hoi David,
Balen dat je zo slecht slaapt. Kom je de dag een beetje door? Spannend dat je morgen naar de Hoogstraat gaat.
Lekker kleurtje gips!!
Bye, bye, ik duim dat het slapen beter gaat.
Dat slapen op je rug valt niet mee David als je altijd op je buik geslapen hebt,ik hoop voor jou dat je er snel aan zal wennen en dat de pijn gauw over gaat.
Sterkte David en veel groetjes ,natuurlijk ook van opa.
David, kickuh die gele benen.
Leuk om te zien maar ik hoop van harte dat kleur in het niet valt bij het resultaat straks.
Ik hoop dat je naar AJAX - real mag kijken en dat er een dusdanig resultaat is dat je vannacht fantastisch slaapt.