NAGEKOMEN BERICHT
Hoi David,
Sterkte met de pijn. Hopenlijk gaat de verhuizing morgen door zonder problemen. Ik hoop dat je het in de Hoogstraat naar je zin hebt.
Hi David,
je hebt al weer een hele reis achter de rug. nu al weer naar de volgende plek; Hoogstraat. Vorige maand heeft Lydia daar nog een aikido-demonstratie gegeven. Nou, binnenkort kan jij daar dan een mooi vervolg aan geven.
Heel veel sterkte deze komende dagen,
Sandra
Wat gaat het snel , Je vliegt nu al bijna naar Utrecht. Ben benieuwd welke verhalen jij te horen krijgt over Bart. Vertel je mij toch wel hè :) groetjes
Sterkte man. Ik hoop dat je veel afleiding hebt, zodat je niet veel tijd hebt om aan de pijn te denken. Hou je taai.
David, je bent een TOPPER!
Hoi David,
We hebben erg met je te doen. We hopen dat de pijn morgen uit te houden is en dat je weinig last zal hebben met de verhuizing. Heel veel sterkte toegewenst van ons allemaal.
Lieve groet,
Anne en Isabel en Jaap en Elise en Wilco
Hoi David,
Heel veel sterkte toegewenst met de pijn en dan de verhuizing naar de hoogstraat. Ik hoop dat je je weer snel wat beter zult voelen. Je bent een kanjer om deze strijd aan te gaan.
Groetjes, Marjolein
Hallo,
En hoe was de verhuizing? Ben je al uitgepakt uit de doos? Ik moet eerlijk zeggen;ik vind het jammer dat je er niet bent.......ik kan niemand stangen!!!!!Sterkte!
lieve allemaal, heel veel sterkte met alles, ik hoopdat de pijn al iets dragelijker wordt..
groet cathy
Hoi David ben je al aangekomen in Utrecht?Ik hoop dat je het naar je zin gaat krijgen daar,maar jou kennende
gaat dat zeker lukken.
Nu maar eerst even uitrusten van deze vermoeiende dag.
Hopelijk heb je snel minder pijn. Ook voor de familie even wat rust gegund voordat volgende week het tweede deel begint.
Hallo David.ik ben vanaf gisteren naar je op zoek,maar ik kan je nergens vinden.Ik geloof dat wat ik nu gevonden heb al verleden tijd is,maar ik hoop maar dat je het toch kan lezen.
David veel liefs groeten en sterkte en ik ga gewoon verder zoeken,oma.