davidlopenddetoekomstin.reismee.nl

Leuke post

Vandaag kreeg ik toch een leuke post,Ik dacht dat het een brief voor mijn ouders van omdat hij er zo officieel uit zag. Hij was toch echt voor mij, er zaten een paar hele gave foto's in van mijn basketbalgroep, ook zat er nog een grote kaart bij.Hartstikke bedankt. Verder natuurlijk iedereen bedankt voor de kaarten. Groetjes, David

oma Dinie

Fijn dat je leuke post gekregen hebt David,je ziet wel dat we niet vergeten.
Kun je inmiddels al weer zitten?
David tot de volgende keer,groetjes van opa en oma.

sandra

Hi David, ik zie dat je al weer aan het stoeien bent met je zus. het lijkt wel tenchi nage vanuit buiklig. die moeten we dan binnenkort maar eens oefenen.
Tot gauw, San

Anneke

Zo rolbrancardracer, hoe is tie? Alweer een dag voorbij!
Op naar de volgende.

Gert

Je krijgt zo wel extra sterke armspieren zeg. kun je wel gebruiken bij het stoeien met je zus.
Gisterenavond zijn oma Dinie en opa Jan bij mij wezen eten. Was reuze gezellig. Mijn zoon Tim heeft ze weer naar huis gebracht. Hij wilde opa en oma nog een keer zien, want donderdag vertrekt hij voor een jaar naar het buitenland. Ik zal hem wel missen hoor. Gelukkig houd hij net als jij een weblog bij zodat we toch contact met elkaar kunnen hebben en via skype natuurlijk. Over een ding waren we het met z'n allen roerend eens, je hebt het moeilijk, maar met je doorzettingsvermogen en steun van je ouders, je zus, en iedereen die bij jou betrokken is sla je je er fantastisch doorheen.
Hou je goed he. Groeten van Gert

margriet

Hoi David, hier dan weer een berichtje van ons. Hebben ze al de bijzondere geheime verhalen verteld over Bart?
Fijn dat je al een beetje je draai gevonden hebt. Bart gaat zaterdag naar Den Helder en heeft daarna vakantie. We komen gauw bij je langs, maar overleggen dit natuurlijk. Tot snel en groetjes van ons allemaal.

oma Dinie

Hallo David,we zijn weer een dag verder,ik ben benieuwd of je al weer naar school geweest bent.
Leuk dat je zoveel reactie,s krijgt.
Heel veel groeten van opa en oma en hopelijk tot morgen.

Anneke

Hee David,
hoe is tie? Nog een beetje kunnen slapen vannacht?
Nog geraced met de rolbrancard?
Succes vandaag en tot morgen

omo Nel

Ha die David,gaat het een beetje.Leuke jongens op je kamer?Je gedraag je toch wel he?
Groetjes van je oma uit Maassluis.

oma Dinie

Hallo David,even de dagelijkse groet.
Morgenavond komt Hanno tot vrijdagavond bij ons maar ik zal proberen om jou toch even gedag te zeggen.Zo houden we op afstand toch een beetje contact.
David sterkte met alles en hopelijk tot morgen.
Groeten opa en oma.

Ivo

Hoi David,
Ik vind het leuk om te zien dat je lekker aan het stoeien bent; de boel op stelten zetten is wel jouw 'ding' hè? Gisteren kregen we bij de Aikido-les jouw groetjes via Martin & Jan. Hartstikke leuk man! Dus via deze weg komen de groetjes (nu verdubbeld) weer bij je terug; ga je er leuke dingen mee doen? Misschien kun je ze aan je ouders en zus geven, want voor wat ik hier lees verdienen die het.
Ciao