Tegenvaller nr ?!!
We zijn net bij David geweest na wederom een enerverende dag, Aanstaande vrijdag stond de operatie van zijn rechter been op het programma, stond ja, de doorligplek is wederom de boosdoener. Zijn arts in de Hoogstraat heeft meerdere keren met de chirurg in Amsterdam gesproken en ze vinden het niet verantwoord om de operatie te doen. Wel gaat een plastisch chirurg vrijdag in Amsterdam de wond in ieder geval goed schoonmaken ( strippen) onder narcose. Hij gaat morgen avond er al heen en gaat waarschijnlijk vrijdag weer terug naar Utrecht. Dit is weer, vooral voor David een grote domper, weer uitstel , weer langer.... Hij is dan ook erg boos en verdrietig. Ook wij begrijpen er niks meer van. Boos zijn we in ieder geval dat het heeft kunnen gebeuren.
Het enige positieve vandaag is dat David zijn pijnstillers mag gaan minderen. O ja en natuurlijk de kaarten. Het begint al een aardige competitie te worden met zijn kamergenoten.
Groetjes van een wel wat murw geslagen Ben en Christine
Lieve allemaal.
Tjonge, dat is zeker een domper. Ik snap goed dat David boos en verdrietig is, het valt ook allemaal niet mee.
Heel veel sterkte en een dikke knuffel voor jullie alle 4.
He kl@#&%@te, het zit even niet mee voor jullie allemaal. Ook al kunnen we het niet oplossen, we leven wel met jullie mee. Misschien dat dit gegeven jullie toch nog een kleine glimlach kan ontlokken.
Groetjes van Martin maar ook van de gehele ASD.
zo is dat! sterkte kanjer.
LELIJKWOORD-LELIJKWOORD!!!!
Wat een tegenslag. Ik begrijp dat jullie de P. in hebben.
Laten we hopen dat deze ingreep er voor zorgt dat die doorligplek nu snel geneest en dat ze weer verder kunnen met waar je voor gekomen bent.
Sterkte!
dat is zeker goed balen!!!!!
zeker als je er vanuit gaat dat een doorligplek eigenlijk een verpleeegfout is,maar jammer genoeg niet altijd te vermijden!!!
Sterkte allemaal
Hoi David, wat enorm balen is dit berichtje. We vinden het echt super erg voor je. We blijven jullie steunen en houden het positieve vast. Je bent zo' n kanjer en vechter, samen met je ouders en lieve zus. Weet dat we veel aan jullie denken. High Five en tot het volgende berichtje. Groetjes ...
Balen dat het zo tegen zit. Begrijp dat je boos en verdrietig bent, maar onthoudt: na regen komt zonneschijn he.... Sterkte morgen David, hou je goed.
Groetjes aan je ouders en zus en zij ook sterkte voor de komende tijd.
Gert
sukkels zijn het........
Wij kunnen de woede voorstellen maar laat je niet kisten jongen. Floortje wil heel graag iets voor je maken om je op te vrolijken maar ze twijfelt tussen "David in de bus", "David op de bank" of "David aan het keten". Je zult het wel zien als de post komt. Hou vol jongen.
Ik kan het me zó voorstellen, heb je een pad in gedachten en moet je daar al zo snel van afwijken. En dan die stomme doorligplek, dat zal je wel voelen makker!
Hou je haaks,
Stomp van mij...
Hoi David,
Goh, wat een tegenvaller. We worden er stil van. Gelukkig ben jij een enorme doorzetter. We wensen je voor vrijdag dan ook veel succes en dat het nu maar eens volgens program mag gaan. Heel veel sterkte en toi, toi, toi, enz. enz......Ook aan de rest van de familie veel sterkte gewenst. We denken aan jullie. groetjes
Hoi David,
Wat is dat nou toch vervelend.Maar ja het moet en jij bent een flinke gozer,dus je gaat ervoor.Heel veel succes en sterkte.Liefs van mij.
Sjemig ook dat nog... wat een tegenvaller zeg! Heel veel sterkte voor jullie allemaal!
hoi David en familie
je gaat toch voor het beste resultaat !!!!, als het eindresultaat maar naar tevredenheid is ?
succes morgen en met je spoedige herstel, namens saskia/hugh jeroen en de andere therapeuten bij fysiotherapie de reef.
O David wat een een tegenvaller,enorm balen,dat snap ik best.
Heel veel sterkte maar weer,ook voor je ouders en Anne en veel groeten van opa en oma en van Hanno(hij is een paar dagen bij ons).
Hoi David, dat is echt balen! Het zit je zeker niet mee.
Heel veel sterkte morgen. Ik duim.
Blijf volhouden David, dit zal even niet makkelijk zijn. Maar ik weet wat voor doorzetter jij kan zijn ;)
Ik ben vanaf hier bij jullie,
Hele grote bijna niet te bevatten knuffel.
David, je bent een kanjer en mijn held.
Kus van je zus