Een beetje zichzelf...
Langzaam maar zeker beginnen we David weer te herkennen, zit weer vol humor en is positief, sport weer wat zo goed en zo kwaad als het gaat en de gewichtjes die we van thuis hadden meegenomen zijn te licht
.. Vandaag hebben we de doorlig plek ( weer) gezien en deze gaat echt de goede kant op.We zijn er net met z'n vieren geweest, toch een beetje Ben zijn verjaardag vieren met een drankje en wat zelf meegenomen franse kaasjes en krekkers in het restaurant. David wilde geen kruidenboter want hij ging nog spelletjes doen .... Ook natuurlijk met kadootjes, en Reinoud, de whiskey valt echt in de smaak !!! We hebben ook nog wat foto's gemaakt van de kaarten die hij tot nu toe gekregen heeft en natuurlijk de tekeningen van kinderen uit onze straat.Groet, Christine
Ha David,Heerlijk dat het de goede kant op gaat met je.Je humor is terug,tja die mis ik ook op school;je grappen en soms je gemopper.......
Je mist ons zeker ook?????(als kiespijn)
Sterkte weer....groetjes van je langzit en nicoline
Hoi David,
Goed zo......lekker sporten is, hoe dan ook, goed voor een mens. Zie je wie dat schrijft? Hahaha.
Zeg pas je wel op met die whiskey?
groetjes!
Goejemorgen David, de woensdag is gestart. Bart ligt nog te knorren. Hij heeft vakantie, dus even tijd om de accu op te laden. Wat een goed bericht om te lezen, dat het beter met je gaat. Bart heeft ook veel steun gehad aan het sporten. Hij keek zelfs het bezoek soms weg. Gefeliciteerd nog met je vader. Toch een beetje kunnen vieren. Tot de volgende keer maar weer. Groetjes van ons allemaal.
Fijn te lezen dat het beter met je gaat. Maar whiskey????? Helpt dat?
Gefeliciteerd met je vader van ons allemaal
Hoi David.
Fijn dat het beter met je gaat. Ik hoop dat de dagen snel voor je gaan en je je niet verveeld.
Krijg je daar nou ook gewoon onderwijs elke dag?
Goed van je dat je een beetje kan sporten.
Je vader was ook jarig he? Wil je hem nog feliciteren van mij?
Sterkte met alle moeilijke dingen die je ervaart daar.
Groeten van Gert
David,
is er nog een plekje voor een weekendje bij jou. Sporten, wiskey drinken en wat spelletjes. Klinkt best wel aardig. Wij zijn blij dat je je humor terugkrijgt en dat je vooruit gaat.
Ga zo door en we zien je weer gauw.
FIJN.........dan was het toch best wel een gezellige verjaardag!!
Fijn dat het gisteravond zo gezellig was.Leuk joh dat filmpje .Maar wat ik even kwijt wil,soms heb ik het ook behoorlijk zwaar hoor! Groetjes oma Nel
Hallo David.
Fijn dat jullie op de verjaardag van je vader bij elkaar waren en je moeder voor lekkere dingen had gezorgd,maar daar is ze altijd al erg goed in geweest.
David, fijn dat de doorlig wonden goed genezen.en dat jij de moed er in houd,in gedachten kijk ik even om het hoekje van de deur,stiekem iedere dag,knuffel ,oma .
Hoi david en de rest natuurlijk.
Geen kaartje, daar heb je toch al mee gewonnen, maar even een berichtje op je reisblog.
Fijn om te lezen dat de doorligplek goed geneest. Weer een stapje (foute woordgrap ¦-)) dichterbij om gezond de laatste operatie tegemoet te gaan. Ik hoop voor je dat die dag gauw komt. Tot die tijd zal je he moeten hebben van alle goede wensen, zorgen en de humor.
Ik kom gauw weer eens langs om te kijken of je alweer kunt trainen met me. Zetten we even de boel op stelten.
Groetjes van mij en de ASD
Ha David,even m,n dagelijkse groet en die van opa natuurlijk,ook voor je vader,moeder en Anne.
Ik mag je vast wel vertellen dat ik je een ongelooflijke kanjer vind !!
Hallo David,wat lief he,van je moeder en geloof maar dat ze dat ze dat vindt.Als wij dat al vinden,dan weet je moeder pas echt goed waar ze over praat.
David,groeten en tot morgen.
Hee broeder!
Hoe was het spelletjes spelen met die leuke meiden?
Jammer dat je geen kruidenboter gegeten hebt, ik vind nog steeds dat het een leuke openingszin was geweest om gewoon een prachtige 'hhhhhallo' dames met knoflook adem te doen!
Hele grote knuf!
P.s. Smie zoekt je nog steeds. Nog even en ze gaat vermist briefjes ophangen met van die afscheurbare telefoon nummers.
Hallo David,hoe was het vandaag?
Op zondag schijnt het nogal stil te zijn,he(dat streepje op he kan ik niet vinden).Ik hoop dat het vandaag meegevallen is en dat het niet al te stil was.
David sterkte en groeten ook van opa.
Ha David,al weer een dag verder,maar ik wil je toch weer even laten zien dat we je niet vergeten.
David ik hoop tot gauw en veel groeten van opa en oma.
WE BALEN DAT WE NOG STEEDS NIET KUNNEN INLOGGEN OM EEN NIEUW VERHAAL TE SCHRIJVEN. VANAVOND GAAN DAVID EN BEN MET EEN AMBULANCE WEER RICHTING AMSTERDAM OM MORGENOCHTEND WEER GEOPEREERD TE WORDEN. IK GA ER MORGENVROEG NAAR TOE.HOPELIJK TOT SNEL MET EEN ECHT VERHAAL
Geen bericht is dus geen goed bericht, maar heeft met de site te maken.
Veel sterkte morgen.
hallo familie, sterkte allemaal vandaag. wachten is altijd veel te lang. Komt hij niet rond deze tijd weer bij uit zijn slaapje. hoor graag later vandaag dat alles goed is gegaan. Succes en groetjes vanuit delft.