Link
Om te laten zien dat David weer een beetje zichzelf is de volgende link...http://www.youtube.com/watch?v=JLNvBvJ-F00
Hier werden we gisteren steeds op getrakteerd.
Wat een mooie fotos! Hee, zag ik 't goed dat je 'aanligt' in het restaurant? Zoals de oude Romeinen zongen, piepen de jongen... of zo? Zo krijgt 'ontbijt op bed' een andere betekenis. Goeie clip van Kaandorp - die ga ik onthouden, want ik heb tog só'n swaar levûuuh! Felicitaarties voor je vader!
Hoi David,
Je moeder vertelde van de tegenslag. Maar het gaat de goede kant op en daar zijn we heel blij mee. We denken veel aan je en je bent echt een kanjer. Het gaat allemaal wel wat langer duren maar straks is het hopelijk allemaal weer voorbij.
Een lieve groet van ons allemaal.
Isabel, Anne en Jaap, Elise en Wilco
Hoi David.
Weer eens een berichtje van je ouwe oma uit Maassluis,hoe gaat het ben je al begonnen met schoolwerk?Je ouders zijn zeker op bezoek en misschien Anne?Nou joh een fijne Zondag en doet ze de groeten van mij.Liefs oma .
Hoi David, goed om te horen dat het weer wat beter met je gaat. Herstel snel en blijven lachen hoor! Groetjes Jerome.
Hoi neef,
Hoe-is-t-ie nou?
Fijn dat het wat beter met je gaat!
Lig je nog steeds op je buik? En kan je met die rol-dinges-brancard ook even naar buiten om een frisse neus te halen? Ik hoop het maar anders word je zo'n haags bleekneusje.
Leuke link van Brigitte Kaandorp. Alleen jammer dat ik nu het hele weekend met dat liedje in mijn hoofd heb gezeten.....dus ik had een zwaaaaaar weekend.......
groetjes maar weer van je tante :)