Alweer een week verder ennnnn een nieuwe datum.
Hier even een update van de belevenissen van David.
Het weekend is weer voorbij, David was gisteren zichtbaar blij dat de andere revalidanten terug kwamen. Vandaag zijn de hechtingenuit zijn ex doorligplek gehaald. Nikservoor terug naar het VU, zonde vande tijd, gewoon in de Hoogstraat gedaan. Wat het beleid nu verder is gaan we nog horen. 't Zou lekker zijn als hij af en toe weer eens kan gaan zitten. Verder in het weekend gezellig bezoek gehad en Leo, viel de lucht een beetje mee ? Vandaag is oma Nel meegeweest en oma Dinie gaat van de week ook nog een keer mee.
Vandaag zijn we door het VU gebeld over een nieuwe datum voor de operatie van zijn rechter-voet. Volgende week maandag is hij de eerste die onder het mes gaat vandaar dat we zondagavond weer naar Amsterdam gaan. We wilden David de datum eigenlijk pas een dag of twee van te voren vertellen, door dat de afspraak niet bij iedereen in de Hoogstraat was doorgekomen heeft het ongeveer vijf uur geduurd dat het David ter ore kwam
, nja, David nam het goed op en was blij dat er wat schot in de zaak komt. Voor de rest gebeurd er niet zoveel, David had vandaag twee keer fysio, school, een afspraak met een dieetist en volgens mij ook nog naar de ergo, een rustig bestaantje toch..Reacties
hey kanjer,
je hechtingen er al weer uit én een date met de chirurg!
dat gaat weer de goede kant op. Goed gedaan!
He kanjer,
super dat de datum bekend is, het eind komt nu echt in zicht. Wij komen snel langs.
Veel liefs Peter, Floortje en Annette
Hoi David,
Dat is nog eens goed nieuws: weg met die hechtingen!
En dan ook een nieuwe afspraak om volgende week het laatste stukje van de operatie te doen.....
Nu komt er schot in.
Is mijn pakje al aangekomen, of heeft de postbode hem ingepikt?
Ik hoop niet dat je door de inhoud ervan nu naar de dietiste moet.
Hallo David,
Fijn er zit schot in. De hechtingen zijn eruit en op naar de nieuwe datum. Succes!!
Hoi David.
En nou maar hopen dat je binnenkort weer eens even mag gaan zitten. Zittend ziet de wereld er toch weer een beetje anders uit.
En nu ook een nieuwe afspraak voor je operatie.
Heb je dat straks ook maar weer gehad he.
Ik wens je veel sterkte en je ouders en zus natuurlijk ook. Ik hoop voor je dat het meevalt.
Tot schrijfs.
Gert
Hoi David, ik heb een tijdje niet met je kunnen meereizen, maar zo te zien heb je aardig verder gereisd! Hoop dat je snel weer ff mag gaan zitten en de wereld uit een andere positie kan zien.
Veel succes de komende tijd en tot gauw
David wat was het gezellig gisteravond,ben blij dat ik je weer eens gezien heb. Ik heb bewondering voor je joh,je bent behoorlijk zelfstandig.
Groetjes oma.
Hoi David,
Het is wel een hindernisbaan, maar het gaat er nu toch naar uitzien dat de laatste operatie er aan komt.Als dat nu maar achter de rug is, kan je hopelijk snel aan je revalidatie beginnen.En dan eerst zondag nog even Feyenoord-Ajax....(3-0??)
Hallo David,gisteren m.n mogelijke best gedaan,maar ik kon je beslist niet bereiken.Gelukkig lukt het vandaag wel.Fijn dat we bij je geweest zijn David en nu maar hopen dat je vanaf maandag echt kan gaan aftellen.
David je hebt in de Hoogstraat wel je eigen plekje gevonden en dat meisje wat op het laatst vlak bij ons kwam zitten lijkt me wel heel erg leuk,vind jij dat ook?
Opa is ook blij dat hij bij je geweest is en je moet ook nu weer de groeten van hem hebben en van Hanno,die weer een nachtje bij ons blijft slapen.
David veel sterkte en groeten,oma.
Vanavond na het eten ging ik,zoals gewoonlijk,even naar boven en opa riep naar mij;zal je David de groeten van mij doen;Dus David,je begrijpt, de groeten van opa en mij natuurlijk.David ik hoop tot morgen,liefs oma.
hi David,
hoe is het met je? je hebt al een tijdje niks geschreven.heb je het zo druk of is het zo saai dat je niks weet te schrijven? heb je nog genoten van de dvd's? ik ben erg benieuwd naar die aikido-jongen. die heb ik nog niet gezien.
nog één weekend en dan komt de operatie. ik wens je heel veel sterkte en denk aan je en duim voor je maandag. tot gauw!
ER ZIJN PROBLEMEN MET HET PLAATSEN VAN NIEUWE VERHALEN EN FOTO"S, DAN MAAR EVEN OP DEZE MANIER.
David heeft afgelopen week weer mogen zitten en dan tijdens fysio. De braces mogen dan even af om de knieen te laten buigen. hij is wel wat duizelig maar wat wil je na een paar weken liggen. Zondagavond gaan we weer naar Amsterdam. Nu nog even dit weekend door. Als de problemen met de server zijn opgelost, plaatsen we snel wat foto's. Tot dan probeer ik iedereen op deze manier op de hoogte te houden.
Hoi David.
Nog even het weekend door,en dan is het zover,komt er eindelijk schot in.Nou lieverd ik denk aan je en sterkte joh.Tot gauw oma.
Hallo David,alweer zaterdag vandaag,heb je nog bezoek gehad?
David,in gedachten zijn we bij je,veel groeten,liefs en sterkte van opa Jan en oma Dinie.
Hoi David
Heel veel sterkte a.s. maandag voor de operatie.
En natuurlijk ook voor Christine, Ben en Anne.
En dan.........revalideren en aftellen!!!!
knuf, Elmieke
Hoi David,
Heel veel sterkte morgen met de operatie en we zijn ervan overtuigd dat het goed komt.
Voor je ouders en Anne zal het ook een spannende dag worden en wij wensen ook hen veel sterkte toe.
In de loop van de week hopen we weer even langs te komen .
David het beste, groetjes van
Jeannet en Henk.
Hallo David.
Ook wij willen je heel veel sterkte wensen voor morgen en voor je ouders en Anne.In gedachten ben ik bij je,liefs oma.