davidlopenddetoekomstin.reismee.nl

David is weer aanspreekbaar....

David is weer terug van de ok, en aanspreekbaar, nou, hij ligt lekker te pitten. Heeft wel pijn maar is wel opgelucht dat alles achter de rug is.We laten hem maar lekker slapen.straks komt het eten wel, gelukkig nog niet gespuugd .

Anneke

zo. weer een hindernis genomen! Hopelijk gaat t deze keer zonder spugen! Ik blijf duimen

Paul, Gea en Roan

Zo, weer achter de rug gelukkig! Nu rustig bijkomen en inderdaad hopelijk zonder spugen! We duimen en sterkte allemaal!

groetjes,
Paul, Gea & Roan

Corette Kees, Tim en Jill

Fijn dat het weer achter de rug is, nu de goede weg naar herstel inslaan.

oma Nel

Gelukkig dat is ook weer achter de rug,en hopelijk zonder
misselijk te zijn.David het gaat de goede kant op.
Liefs van oma Nel.

sandra

heel veel sterkte en ik hoop dat het bijkomen heel erg meevalt.
fijn dat deze stap eindelijk achter de rug is.
nu kan je reis bergopwaarts écht beginnen.
tot gauw.

Peter, Floortje en Annette

Zo maak je wat mee in je jonge leven. Ook dit doe je toch maar weer wat ben je een pittige vent joh. Zo en nu alle ballen op het herstel vechter die je bent.

Veel liefs

martin

Zo, das klaar. Nu op naar de toekomst. Binnenkort maar weer eens kijken of je lach het weer doet.

Elmieke

Zo, dat is tenminste achter de rug!
Ik hoop dat je niet te veel last hebt van de narcose en dat de pijn goed te handelen is.
En nu maar zo snel mogelijk terug naar je vertrouwde plekkie in de Hoogstraat.

ilona

Hoi familie,

weer een hindernis verder, ik hoop dat de stip aan de horizon zichtbaar blijft! Houdt moed met zn allen!

x Iloon

nicoline

Ha David,nog een paar uur en dan is deze dag ook weer verleden tijd,weer een stap verder naar de toekomst!
Piramidenieuws;Maaike gaat ons verlaten op school!Jordy ligt ook in het ziekenhuis.En ik,ga donderdag naar de kapper voor een heel ander kapsel en kleur!Tja,nieuwtjes zat,maar ja,dat zijn roddels,en die mag ik niet vertellen......sterkte groetjes nicoline

oma Dinie

Ha David,zo jongen deze berg is weer beklommen,een topprestatie en jij doet het toch maar,m,n petje af hoor.
Hopelijk blijft de misselijkheid weg,hebben ze de pijn snel(letterlijk en figuurlijk)snel onder de knie en kan je weer gauw naar de Hoogstraat.
Veel groeten ,sterkte en liefs,ook van opa en natuurlijk van mij.

henk v Tongeren

He David
Fijn dat het ergste achter de rug is
Nu er ff hard tegen aan om te blijven staan
ik weet dat je t kan zoals vele andere van je team en vrienden
je staat er zo te zien gelukkig niet alleen voor
je moet het echter wel hellaas zelf doen
maar zullen je daar met alle plezier mee steunen
Sterkte MAATJE

margriet

Wat fijn om te horen, dat het nu achter de rug is!! Hoop dat David een goed nachtrust zal hebben. Sterkte van ons allemaal

oma Dinie

Ha David ,ik ben op zoek naar jou.
Het zal wel aan mij liggen(want ik ben geen ster op de digitale snelweg)maar hier vond ik toch weer een opening om je te bereiken.
David sterkte en groeten van opa en oma.