davidlopenddetoekomstin.reismee.nl

Weer een dag verder

Na een nacht goed slapen volgt een dag van verveling. David heeft eigenlijk nergens zin in alleen een beetje chatten met de jongeren uit de hoogstraat.Hij heeft vanmiddag twee uur geslapen en werd wakker met een fikse hoofdpijn.Wij hebben inmiddels drie dvd's gekeken van de Muppets en verder liggen er nog wat komische films klaar voor vanavond en Sandra, we hebben inmiddels Twee van jouw dvd's gekeken, erg indrukwekkend .Verder zijn er vandaag röntgenfoto 's gemaakt en morgen gaat er nieuw gips op, ook op zijn linkervoet ,dus helaas Martin en Jan, jullie namen moeten er aangeloven . Vanuit deze plek willen we ook Jordy en familie sterkte wensen, hij heeft alweer in het ziekenhuis gelegen. Morgen dus weer nieuw gips, weddenschap over de kleur ? We zullen morgen zien .

oma Dinie

Ha David,daar ben ik weer even.
Jongen wat moet jij veel geduld hebben,ik heb bewondering voor je.
Lieverd veel sterkte en ik hoop dat je weer snel naar ;De Hoogstraat ; kan.
Groeten ook van opa.

reyneke

hee, kijk uit dat je zelf geen Muppet word ;-) maar ja..je moet toch wat hè. Hopen maar dat je snel weer iets anders kunt gaan doen!!!!!

Margriet

Animal is mijn favoriet David. Lekker uit je bol gaan op een drumtoestel. Ben benieuwd naar je kleur gips..vast roze :)
Fijne avond en tot de volgende keer maar weer

Gert

Hoi David.
Ik wens dat je snel weer terug kan naar de Hoogstraat, en hoop dat je je snel weer wat beter voelt.
Hou je taai he..
Groetjes.

oma Nel

Hoi David.
Gelukkig heb je lekker geslapen.En ik wil je even laten weten dat paars mijn lievelings kleur is dus.......
Groetjes oma Nel.

nicoline

Tja welke kleur gips......ik denk de kleur van de langzit op school!!!!Dus blauw/zwart,en omdat jij ook dj bent zou ik er wat glitters doorheen gooien.Dit zal het niet worden.....want je bent het nooit eens met mij.
Truste,

Bart

Hoi David, even een kort berichtje van mij. Even mijn mailadres doorgeven, want mijn moeder krijgt alleen de post...

Margaret

Fijn dat deze operatie ook weer achter de rug is!! Ik hoop dat je gauw weer naar de Hoogstraat kan, David, want zo te zien en lezen is het er erg gezellig! Sterkte, hè!
groetjes Margaret

martin

Wat kan mij het nou schelen dat ik van je been af ga :-) dat is juist de bedoeling toch. Dat betekend weer een stap de goede kant op. En wat dekleur betreft, groen staat je wel. Maar misschien staat elke kleur wel bij je. Maar ik hou het op groen.

myrthe

heey held!
nou dit heb je ook weer gehad !
gips kleur...... ik zou iets funky's doen....hebben ze glitters? anders kan je er altijd nog muppets op tekenen.
als je trouwens snachts niet kan slapen ik wordt wakker als iedereen naar bed gaat en ben achter de computer aan het werk dus kan je prima helpen met suffe filmpjes zoeken ofzoo:) hoelang moet je daar nog eigenlijk? over 2 weken ben ik weer in het land zal ik kijken voor 2m lange eet stokjes zodat je alles in je kamer kan bereiken? heel veel sterkte met de lange uren en goed herstellen!
GAMBATE!

sandra

om de aikido familie maar compleet te maken, ook nog een berichtje van mij. ik ga voor zwart. want uiteindelijk zal jij ook een zwarte band gaan halen, want jij hebt zoveel doorzettingsvermogen... zo'n zwarte band valt in het niets bij waar jij nu allemaal doorheen gaat. Dag kanjer!

Anneke

Hee David, alweer een dag dichterbij.... Ik denk dat je oranje gips neemt... idd de kleur van Animal... Maar eigenlijk is het wel makkelijk wedden zo: je neemt gewoon een kleur die hier nog niet genoemd is, dus groen, roze, geel, rood, camouflagegroen of gewoon wit.
Haha, ik denk dat je nu niet meer kunt winnen!

Sven Eriks

Hai David,
Veel succes komende periode. Stap voor stap kom je steeds weer wat verder. Hou vol, op naar het voorjaar!
Knap dat je zo moedig bent.